Karácsonyi bensőséges hangulat megteremtésében a szebbnél szebb karácsonyi kompozíciók és adventi koszorúk igazán fontos szerepet játszanak. Az előző bejegyzésünkben a lakásban, belső terekben elhelyezett kompozíciók egyik legfontosabb kellékéről, az tálakról, alátétekről írtunk. Nem véletlen: karácsonykor biztosan szükséged lesz alátétekre, tálakra kompozíciók alapjaként vagy kiegészítőjeként. Az utóbbi bejegyzésünkben a fa tálakat mutattuk be (ha nem olvastad volna még, akkor ezen a linken megteheted), de szerencsére nem kell megállni a fánál, mint alapanyag.

A műanyag tálak további formákat, textúrákat és persze több színt nyújtanak számunkra, amivel feldobhatjuk kompozíciónkat, vagy éppen teljesen más karaktert adhatunk nekik.

A kerek műanyag tálak különösen jól alkalmazhatók kiegészítőként adventi koszorúkhoz, hogy védelmet jelentsenek a bútorok számára, de emellett kellőképpen dekoratívak is. A mélyebb tálakat nagyszerűen használhatjuk karácsonyi kompozíciók alapjaként, készítve akár nem tradícionális adventi díszeket vagy általános karácsonyi összeállításokat.

Néhány minta műanyag tálakból és alapokból, illetve kész kompozíciók műanyag tálak felhasználásával.
A kompozíciók a 2016-os és 2017-es Adventi, Karácsonyi Virágkötészeti Trendbemutatónkon készültek.

A teljes adveni, karácsonyi kínálatunk elérhető nagykereskedésünkben és kínálatunk java webáruházunkban is: