Még a legrutinosabb virágboltosoknak is komoly kihívás a mindenszenteki szezonban a megfelelő mennyiségű koszorú és sírdísz elkészítése, amivel október végén ki tudják szolgálni a megemlékezni vágyó vevők tömegét. Összegyűjtöttük három megoldást, amivel segíthetünk rengeteg időt spórolni a mindenszentekre készülve.

1,  KÉSZEN KAPHATÓ RÁTÉTEK:

Külön kapható, előre elkészített rátétek olcsó megoldást jelenthetnek bármilyen koszorú alap gyors feldíszítéséhez. A különböző méretű rátétek már önmagukban is mutatós, kedvező árú koszorúk kellékei lehetnek, de további díszítéssel egyedivé, illetve magasabb árkategóriás termékké alakíthatók.

2, KÉSZ KOSZORÚK ÉS SÍRDÍSZEK:

Nagykereskedésünk virágkötészeti műhelyében készült kész koszorúk és sírdíszek választásával rengeteg időt spórolhat és gazdag, változatos kínálatot nyújthat vásárlóinak. Kínálatunkban megtalálhatók szalma (natúr vagy vetexes és szalaggal tekert), rózsa- és szivartoboz alapú koszorúk, valamint műanyag- és üvegtálakat, illetve fa szeletet alapul használó sírdíszek. A kész koszorúink is könnyedén testre szabhatók és egyedivé varázsolhatók további utómunkával, de lényegesen kevesebb idő ráfordításával, mintha a teljes koszorút a nulláról kellene összerakni.

Néhány minta a kínálatunkból:

3, KÉSZLETFELTÖLTÉS A WEBÁRUHÁZBÓL:

Több vásárlónktól hallottuk már azt, hogy idő előtt elfogytak készletei, de már nem volt lehetősége személyesen ellátogatnia a Nagykereskedésünkbe, hogy megejtse készleltfeltöltő bevásárlását. Ha nincs ideje ellátogatni hozzánk személyesen készletei feltöltésére, az utolsó nagy roham előtt rendeljen webáruházunkból házhozszállítással, ezzel időt spórolva, de biztosítva, hogy maradéktalanul ki tudja szolgálni vásárlóit.