VICTORIA Premium vizes tűzőhab-téglák a hagyományos tűzőhabokhoz képest jobb teljesítményükkel segítik a virágkötők, dekoratőrök munkáját. A sötétzöld színű, tömörebb kialakítású, sűrűbb anyagú habtéglák nagyobb stabilitást biztosítanak akár a vastag szárú virágok betűzése során is. A tűzőhab téglák gyorsabb (akár 30 másodperces) és nagyobb felszívóképességgel rendelkeznek és vízmegtartásuk a minőségi alapanyag miatt felülmúlja az átlagos vizes tűzőhab-téglák jellemzőit. 

A lengyel VICTORIA cég már 1994 óta van jelen a piacon, mely leginkább a jó ár-érték arányú tűzőhabjairól ismert. A lengyel virágkötők és dekoratőrök között a VICTORIA márka egyet jelent a magas minőséggel. Ezt jól mutatja az is, hogy Lengyelországban a tűzőhabok tekintetében a cég mára már piacvezető. A vállalat termékei Európa-szerte is egyre népszerűbbek, mivel a magas minőséghez nagyon kedvező ár társul, ami komoly versenyelőnyt jelent a piac más szereplőinek termékeivel szemben. 

A Medvés Nagykereskedés kínálatában a roppant kedvező árú VICTORIA Normal Super Fresh vizes tűzőhabok mellett már a Prémium változatuk is megtalálható, mely árban és minőségben is felveszi a versenyt pl. az OASIS termékekkel. A VICTORIA termékskálájában helyet kap a vizes és száraz tűzőhab-téglák mellett a további elengedhetetlen tűzőhabos termékek, mint a műanyag fogóval ellátott csokortartó vagy a tálban elhelyezett tűzőhabvákuumos autocorso vagy öntapadós teknős alakú csokortartómikrofon csokortartók, gömb alakú és cilinderes tűzőhabok, stb.

Látogasson el Webáruházunkba a VICTORIA tűzhabok megtekintéséhez!