Plüss figurák ballagásra:

A plüss figurákat nem csak önállóan vagy csokorba kötve lehet ajándékozni. Papír tasakból, kaspóból vagy éppen füles kosarakból is újszerű ballagási ajándékot lehet készíteni.

 Több mint bögre:

A szezonális mintával ellátott bögrékből izgalmas ajándék varázsolható. A díszbögréket alapként alkalmazva a mindenki számára ismerős forma új értelmet nyer. Különféle kerámia figurákkal vagy plüss betűzőkkel és lézervágott fatáblácskákal kiegészítve hangsúlyozható  az adott alkalom hangulata. A hagyományos ajándék termékek értéknövelt összeállításával szélesíthető a kínálat és a vevők számára valamilyen formabontó újdonsággal rukkolhatunk elő. A szezonális mintákkal ellátott bögrék egész évben (ballagás, anyák napja, valentin nap, karácsony) jó alapanyagok lehetnek egy kreatív és értéknövelt termék elkészítéséhez, ami garantált siker lehet azoknak a vevőknek a körében, akik egy kicsit többre vágynak.

 Egyszerűből nagyszerű – ajándéktasak ötletek:

Az egyszínű vagy egyszerűbb mintákat tartalmazó ajándéktasakok ízlésesen feldíszíthetők és egyedivé tehetők gyöngyökkel, gombokkal, strasszokkal. Lézervágott feliratok használatával az alkalomhoz illő tasakok készíthetők, így nem csak ballagásra, de például szülinapra, névnapra stb. is ízléses csomagolás készíthető.

A Medvés Nagykereskedés tavaszi inspriációs kirakatában szereplő terméket Szentpéteri Szabolcs és Takács Dániel készítették.